Algemene voorwaarden

1. Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als "je") worden geplaatst bij Studio Mirthe, hierna aangeduid als "Studio Mirthe", "ons” of "wij", via de Studio Mirthe website, de mobiele website, de app of via de telefoon. 

 

Door gebruik te maken van www.studiomirthe.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden door de onderstaande algemene voorwaarden (de ”Voorwaarden”). Zorg dat je de voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst.

 

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op www.studiomirthe.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

 

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan jou. De versie van de voorwaarden, die geldt voor jouw bestelling, is de versie die te vinden is op www.studiomirthe.nl ten tijde van de plaatsing van je bestelling.

 

Studio Mirthe wil je de best mogelijke online ervaring bieden. Om dit mogelijk te maken moeten we ervoor zorgen dat onze diensten naadloos verlopen. Je begrijpt en gaat ermee akkoord (1) geen mededelingen of content die schadelijk kunnen zijn of een negatieve invloed hebben op onze bedrijven, producten of diensten te posten, verzenden, herdistribueren, uploaden, of promoten; (2) niet te handelen op een wijze die of geen apparaat te gebruiken dat andere gebruikers beperkt, schaadt, hindert of remt in het gebruiken of genieten van de website, of de veiligheid van de website beïnvloedt, of (3) geen apparaat te gebruiken of proberen een motor, software, hulpmiddel, agent of ander apparaat of mechanisme te gebruiken (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, spiders, bots, crawlers, avatars of intelligente agents) om te navigeren en zoeken in de website, of om de inhoud van de website te kopiëren. We behouden ons het recht voor om toegang tot de site onmiddellijk te blokkeren en het account te sluiten van gebruikers die deze bepaling of enige andere bepaling in deze algemene voorwaarden schenden.

 

2. Prijzen en verzendkosten

De prijzen die zijn vermeld op www.studiomirthe.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, exclusief de verzendkosten.

De verzendkosten zijn voor alle bestellingen verschillend, ongeacht de omvang en het gewicht van je bestelling. De kosten voor iedere verzendoptie worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces. Onze standaard verzendkosten voor brievenbuspakketen bedragen € 4,50 en voor grotere pakketen €7,50. Deze prijzen kunnen in de toekomst wijzigen en zijn geen rechten aan gebonden.

Studio Mirthe is niet aansprakelijk voor eventuele prijswijzigingen.

 

3. Bestelling / contractafsluiting

Je kunt bestellen via www.studiomirthe.nl of persoonlijk via de whatsapp of telefonisch.

Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail. Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan proberen we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zal Studio Mirthe je hiervan op de hoogte stellen. 

 

4. Levering

Studio Mirthe gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen en streeft ernaar om je bestellingen af te leveren op een woonadres of ophaalpunt in Nederland, overeenkomstig de door jou gekozen leveringswijze.

 

Studio Mirthe streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 3 tot 4 werkdagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Hiervoor is Studio Mirthe niet aansprakelijk.

Voordat je een bestelling plaatst, wordt je geïnformeerd over de verwachte levertermijn. Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail, met daarin de verwachte levertermijn.

Bij vragen over je bestelling neem contact op met Studio Mirthe via de contactpagina van www.studiomirthe.nl 

 

5. Herroepen van een bestelling

Je kunt je bestelling annuleren of retourneren vanaf de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst tot 30 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Als de artikelen aan jou in rekening zijn gebracht, ontvang je het bedrag terug exclusief de standaard verzendkosten en exclusief de retourkosten terug, mits hiervan sprake is. 

Als u uw bestelling wilt annuleren of retourneren, heeft u altijd een retourformulier nodig in uw pakket. Deze krijgt u altijd meegeleverd bij uw bestelling. Wanneer Studio Mirthe het pakket heeft ontvangen dan zullen wij binnen 14 werkdagen na ontvangst van het pakket het betaalde bedrag terug storten via de eerder gebruikte betaalwijze.

 

Als een ontvangen artikel defect is, stel Studio Mirthe hiervan dan binnen 48 uur na het ontvangen van het pakket op de hoogte. Het defecte artikel dient terug gestuurd te worden samen met het retourformulier. Alle producten die als defect worden aangemeld binnen 48 uur worden door Studio Mirthe volledig vergoed. Is het artikel defect maar buiten de 48 uur gemeld dan is Studio Mirthe niet verantwoordelijk voor de vergoeding.

 

6. Retourzendingen

Wanneer jij als klant bestelt bij Studio Mirthe is de klant zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van de verzendkosten bij een retourzending. Studio Mirthe garandeert een volledige vergoeding van het teruggezonden artikelen exclusief verzendkosten, op grond van paragraaf 5 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, kapot of gebruikt zijn. Al onze pakketten bevatten een voorgedrukt retourformulier dat je kunt gebruiken als je artikelen terug wilt sturen. De productprijs wordt terugbetaald wanneer je de volledige bestelling retourneert volgens het retourreglement, op grond van paragraaf 5 (Herroepen van een bestelling).

Je kunt artikelen altijd binnen 30 dagen retourneren.

 

7. Betaalwijze

iDeal 
Tijdens het bestelproces wordt je doorverwezen naar je bank om de betaling te voltooien. Je hebt de mogelijkheid om via iDeal te betalen als je gebruikt maakt van online bankieren. Je betaling wordt onmiddellijk van je rekening afgeschreven.

Overige
Je ontvangt de wettelijk vereiste factuur in de verzendbevestigingsmail.
Je bent verplicht om een correct e-mailadres op te geven en Studio Mirthe te informeren als je e-mailadres is gewijzigd.

 

8. Onze aansprakelijkheid

Bij schending van deze Voorwaarden zijn we uitsluitend aansprakelijk voor verliezen die redelijkerwijs te voorzien zijn als gevolg van een dergelijke schending.

Studio Mirthe is niet verantwoordelijk voor indirecte verliezen die een bijkomend effect zijn van het oorspronkelijke verlies of de oorspronkelijke schade, zoals verlies van winst of het verlies van kansen, of het niet leveren van goederen of het niet voldoen aan enige andere verplichting op grond van deze Voorwaarden, indien een dergelijk verzuim het gevolg is van gebeurtenissen die buiten onze controle liggen, inclusief, doch niet beperkt tot, brand, overstroming, storm, opstand, politieke onrust, oorlog, atoomongelukken en terroristische activiteiten.

Onze totale aansprakelijkheid jegens jou voor verliezen of schade die zijn ontstaan op grond van je bestelling op www.studiomirthe.nl is beperkt tot het totale bedrag van je bestelling.

 

9. Kleuren 
We doen alles wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van onze producten, waaronder de samenstelling en de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die je ziet is afhankelijk van verschillende factoren: schermkwaliteit, app versie, computersysteem etc.

 

10. Onschendbaarheid
Als enig onderdeel van deze Voorwaarden ongeldig of nietig wordt verklaard door een rechtbank of wetgever, blijven de overige Voorwaarden van kracht.

 

11. Eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerken en auteursrechten op www.studiomirthe.nl berusten bij Studio Mirthe & Mirthe Scheringa en haar dochterondernemingen of licentiegevers. Ieder gebruik van Studio Mirthe of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Studio Mirthe.

 

14. Bedrijfsinformatie

Studio Mirthe

Adres: Wielsloot 23 1831 AT Koedijk

Kamer van Koophandel nummer: 86430793

BTW nummer: NL004248163B29

 

27-11-2022